Menu Sluiten

Optimaal Datanetwerk

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmaterialen – Industriele Producten – Kranen – 

Wenst u meer info over optimaal datanetwerk kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Optimaal Datanetwerk

Electriciteit | Industrie | Elektrische Auto | Elektro Componenten | Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Optimaal datanetwerk

login over effix blog jobs helpdesk home oplossingen referenties producten contact saleseffix.be wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen doe het nu it audit en advies ons plan voor een sterk veilig en beveiligd datanetwerk optimaal datanetwerk bedrijf Lees meer raquo ontwerp en installatie slimme oplossingen die je team en processen ondersteunen. Lees meer raquo monitoring en service we grijpen proactief in om veiligheidsrisico s te vermijden lees meer raquo verandering en coaching je itnetwerk in functie van een optimaal werkproces. Lees meer raquo jouw it partner effix is al meer dan jaar de betrouwbare it partner voor heel wat vlaamse bedrijven voornamelijk in west en oostvlaanderen. Wij bieden zowel it totaaloplossingen aan als aparte it services. Onze grootste sterkte is dat wij goed luisteren naar jouw noden wensen en budgetten. We denken strategisch met je mee en gaan voluit voor duurzame langdurige .

vacatures downloads over ons fr techno specials koperkoers kg oplossingen productcatalogus nieuws referenties contact vacatures downloads over ons datanetwerken ledverlichting parkeermanagement veiligheid en evacuatie industrile oplossingen solartechnieken middenspanningstechnieken kabels connectoren stekkers en splitters om uw zonnepanelen optimaal te verbinden home oplossingen solartechnieken een goede solarinstallatie is maar zo goed als het zwakste component. Net daarom zijn kabels en connectoren van groot belang in een pvsysteem. We doen er alles aan om u pvcomponenten te leveren die uw zonnesystemen duurzamer maken kabels tvgetest connectoren die resistent zijn tegen temperatuurwisselingen we denken ook aan de juiste bekabeling juiste dikte zodat er geen energieverliezen optreden uvbestendige kabels die minstens jaar in de zon kunnen liggen kies voor nieuwsteg.

Kennis over Optimaal datanetwerk

overslaan en naar de inhoud gaan topmenu home over deforche turnkey projects technieken realisaties vacatures blog events contact en nl fr de ru pl main navigation advies amp design tuincentra onderzoekscentra serres technieken elektrotechniek de gehele elektrotechnische installatie is werk voor onze eigen professionals. Onze specialisten zijn bekend met het gehele spectrum van elektrotechnische installaties bestaande uit stroomverdelers kabelgoten verlichtingsarmaturen noodstroomvoorzieningen en nog veel meer. Ook alle randinstallaties integreert deforche het datanetwerk de telefoon en geluidsinstallatie inbraakdetectie camerasystemen en toegangscontrole heb je interesse in optimaal datanetwerk Aan de hand van lichtplannen bieden wij u oplossingen voor zowel de verlichting van uw tuincentrum als voor de assimilatie verlicht.