Menu Sluiten

Elektriciteitsfirma Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Voor al uw elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een goede elektricien? Bij Elektro Wouters NV heten wij u van harte welkom. Onze kernwoorden zijn “kwaliteit en service aan een eerlijke prijs”. Ons doel is om al onze klanten het resultaat te bezorgen dat zij voor ogen hebben, of zelfs meer.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

Laten we ons even voorstellen. Elektro Wouters NV uit Beerzel is uw partner voor zowel nieuwbouw- en verbouwingsprojecten als herstellingen en renovaties. Wij zijn actief binnen de particuliere en industriële sector en leveren kwaliteitsvolle onderhouds-, installatie- en reparatiewerkzaamheden voor machines, elektriciteitsinstallaties en gebouwen. Of het nu gaat om het bijplaatsen van stopcontacten of bijvoorbeeld het installeren van domotica, u rekent steeds op het beste resultaat. Ook voor een laadstation voor een elektrische auto kunt u bij ons terecht. Ons ervaren en gedreven team, dat ondertussen meer dan 30 bedienden en arbeiders telt, bouwde in de loop der jaren een sprekende referentielijst op. Die ervaringen komen natuurlijk bijzonder goed van pas, ook voor nieuwe opdrachten. Zo werken wij momenteel met een erkenning klasse 5. Veiligheid op de werf dragen wij trouwens zéér hoog in het vaandel. Wij werken steeds volgens de VCA-normen. Interne opleidingen houden ons hierover volledig up-to-date.

Ons aanbod:

Vertrouw op onze expertise voor complexe opdrachten

Heeft u een nieuwbouw- of verbouwingsproject? Dan kunt u met al uw vragen bij ons terecht, zelfs met de meest specifieke. Want met die complexe opdrachten maken we pas écht het verschil! Ontdek alles over onze verschillende diensten online en maak een afspraak met een van onze specialisten. Maak hier alvast kennis met ons team. Twijfelt u nog? Laat onze realisaties u dan overtuigen.

02184530218453

More info

tags: Elektriciteitsfirma – Bedrijven Elektriciteitsfirma – Overzicht Elektriciteitsfirma – Leveranciers Elektriciteitsfirma – Handelaars Elektriciteitsfirma – 

Wenst u meer info over elektriciteitsfirma beerzel kijk dan vlug op https://www.elektrowouters.be/ | Elektriciteitsfirma Beerzel


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Elektriciteitsfirma beerzel

NO AI

mailoutline infoelektrowouters.be phone elektriciteit laadpalen verlichting domotica databekabeling onze naservice veiligheid ons team contact realisaties geschiedenis blog menu bijplaatsen stopcontact antwerpen voor het bijplaatsen van een stopcontact in regio antwerpen schakelt u het best elektro wouters nv uit beerzel in elektriciteitsfirma beerzel met gegarandeerde rendementsstijging Dit is namelijk secuur werk dat u het liefst perfect uitgevoerd wilt zien. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat dit nauwkeurig en veilig gebeurt. Een stopcontact dat op professionele wijze genstalleerd en perfect afgewerkt is werkt goed en is veilig in gebruik. gecertificeerd elektriciteitsbedrijf verzorgen maatwerk de voordelen van het bijplaatsen van een stopcontact de kans is groot dat er in elke ruimte in uw woning of pand reeds een stopcontact aanwezig is de voordelen van elektriciteitsfirma beerzel Is dit nog niet het geval of volstaat de huidige hoeveelheid stopcontact.

.

Inlichtingen over Elektriciteitsfirma beerzel

.