Menu Sluiten

Diensten Elektriciteitsfirma

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Voor al uw elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een goede elektricien? Bij Elektro Wouters NV heten wij u van harte welkom. Onze kernwoorden zijn “kwaliteit en service aan een eerlijke prijs”. Ons doel is om al onze klanten het resultaat te bezorgen dat zij voor ogen hebben, of zelfs meer.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

Laten we ons even voorstellen. Elektro Wouters NV uit Beerzel is uw partner voor zowel nieuwbouw- en verbouwingsprojecten als herstellingen en renovaties. Wij zijn actief binnen de particuliere en industriële sector en leveren kwaliteitsvolle onderhouds-, installatie- en reparatiewerkzaamheden voor machines, elektriciteitsinstallaties en gebouwen. Of het nu gaat om het bijplaatsen van stopcontacten of bijvoorbeeld het installeren van domotica, u rekent steeds op het beste resultaat. Ook voor een laadstation voor een elektrische auto kunt u bij ons terecht. Ons ervaren en gedreven team, dat ondertussen meer dan 30 bedienden en arbeiders telt, bouwde in de loop der jaren een sprekende referentielijst op. Die ervaringen komen natuurlijk bijzonder goed van pas, ook voor nieuwe opdrachten. Zo werken wij momenteel met een erkenning klasse 5. Veiligheid op de werf dragen wij trouwens zéér hoog in het vaandel. Wij werken steeds volgens de VCA-normen. Interne opleidingen houden ons hierover volledig up-to-date.

Ons aanbod:

Vertrouw op onze expertise voor complexe opdrachten

Heeft u een nieuwbouw- of verbouwingsproject? Dan kunt u met al uw vragen bij ons terecht, zelfs met de meest specifieke. Want met die complexe opdrachten maken we pas écht het verschil! Ontdek alles over onze verschillende diensten online en maak een afspraak met een van onze specialisten. Maak hier alvast kennis met ons team. Twijfelt u nog? Laat onze realisaties u dan overtuigen.

02184530218453

More info

tags: Elektriciteitsfirma – Bedrijven Elektriciteitsfirma – Overzicht Elektriciteitsfirma – Leveranciers Elektriciteitsfirma – Handelaars Elektriciteitsfirma – 

Wenst u meer info over diensten elektriciteitsfirma kijk dan vlug op https://www.elektrowouters.be/ | Diensten Elektriciteitsfirma


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten elektriciteitsfirma

NO AI

spring naar de inhoud home over ons diensten projecten contact menu home over ons diensten projecten contact vacatures home over ons diensten projecten contact vacatures menu home over ons diensten projecten contact vacatures lt terug naar overzicht elektricienbordenbouw solliciteer nu regio limburg antwerpen vlaams brabant profiel je hebt een diploma elektriciteit of verscheidene jaren ervaring in de elektrotechnischesector je houdt van variatie in het werk en denk praktisch en oplossingsgericht je kunt zelfstandig werken en hecht belang aan veiligheid op de werkvloer je kunt elektrische plannen lezen en kunt goed inhoudelijk communiceren je werkt efficint nauwkeurig en bent flexibel in de omschakeling van taken en aanvragen. Je werkt graag in een collegiaal en familiaal team. Je bent communicatief en durft positieve feedback te geven om de efficinte werking te verbeteren functie je staat in voor de opbouw en bedrading van elektrische stuur en krachtborden in het atelier je werkt nauwkeurig en zorgt voor een kwalitatieve afwerking je houdt tijdens de werken de pla.

home over ons diensten contact wij brengen naar jouw business leer ons kennen onze diensten over ons yes is een modern bedrijf binnen de elektriciteit sector. We zetten visie om naar realiteit helpen klanten met hun vragen en brengen natuurlijk topservice vca certified al onze elektriciens en ons elektriciteitsbedrijf zelf is vca certified diensten elektriciteitsfirma lijst Dit wil zeggen dat we voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen en u gerust mag zijn in uw keuze om met yes samen te werken. Gurus in het vak al onze elektriciens zijn meer dan bekwaam in de sector van elektriciteit en hebben genoten van talloze opleidingen om hun voor te bereiden voor het echte werk. We hebben een gezonde mix van jonge gedreven elektriciens en elektriciens met meer ervaring. Klanten komen eerst ons team van gedreven elektriciens hecht zeer veel waarde aan klanttevredenheid en het gevoel dat de klant heeft bij het project. Het is zeer belangrijk voor ons dat de noden en wensen van de klant worden gerespecteerd. Diensten bekijk al onze diensten gefocust op elektriciteit. Industriele elektr.

Feiten over Diensten elektriciteitsfirma

times home vacatures algemene elektriciteitswerken groot en kleinhandel bordenbouw industriele installaties computerbekabeling hoogspanning hvac alarm branddetectie verlichting onderhoud service contact over ons referenties elektriciteitswerken groot en kleinhandel bordenbouw industriele installaties computerbekabeling hoogspanning hvac alarm branddetectie verlichting nijverheidsstraat westerlo infovansant.be offerte aanvraag openingsuren winkel maandag vrijdag u tot u u tot u tussen u en u is de winkel gesloten zaterdag u tot u zondag en feestdagen gesloten hoogspanningscabines en middenspanninginstallaties elektriciteitsbedrijf vansant zorgt voor het bouwen installeren en onderhouden van hoogspanningscabines. We zorgen zowel voor het plaatsen van uw hscabine hoogspanningscabine voor nieuwbouw en renovatie het nut van diensten elektriciteitsfirma We vernieuwen ook uw bestaande hoogspanningscabine. Betonnen prefabbehuizingen onze betonnen prefabbehuizingen voor transform.